НовиниТайвань передав Запоріжжю 31 потужний генератор

Тайвань передав Запоріжжю 31 потужний генератор

-

Тайвань передав Запоріжжю 31 потужний генератор

Уряд Тайваню спільно з благодійним фондом «Нова надія» передав 31 потужний генератор для пунктів незламності та інших громадських установ Запоріжжя. 

«Запоріжжя сьогодні є великим містом-прихистком для сотень людей, яким пощастило покинути тимчасово окуповані території. Тому пункти незламності працюють як для багатьох містян, так і для чисельних переселенців. Уряд та народ Тайваню — одні з важливих партнерів й друзів України й, зокрема, Запоріжжя. Переконаний, що урядові організації Тайваню й надалі допомагатимуть у забезпеченні нагальних потреб міста», — зазначив Андрій Колесник, голова благодійного фонду «Нова надія».

Так, для потреб міста було придбано та доставлено 27 генераторів потужністю 8 кВА, 2 генератори потужністю від 20 до 25 кВА та 2 надпотужні генератори — на 40 кВА.

«27 отриманих генераторів вже встановлено в запорізьких пунктах незламності, облаштованих на базі територіальних інформаційних центрів. Ще один генератор незабаром буде під’єднано у гімназії № 101. Завдяки цьому тут теж запрацює повноцінний пункт незламності. Дякуємо уряду та народу Тайваню за підтримку», tori-vid-stolici-tajvanyu-“>сказав секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

Загалом в Запоріжжі працює понад 125 пунктів незламності. Через постійні ворожі обстріли прифронтового міста зберігаються ризики масових відключень електроенергії. Тому наявність резервних потужностей для різних установ міста є надважливою.

Коментарі

Варте уваги ПОВ'ЯЗАНІ
Рекомендовано Вам