НовиниПрацюватимуть без світла: у Запоріжжі встановлять джерела безперебійного живлення...

Працюватимуть без світла: у Запоріжжі встановлять джерела безперебійного живлення на 24 світлофори

-

Працюватимуть без світла: у Запоріжжі встановлять джерела безперебійного живлення на 24 світлофори

У Запоріжжі 24 світлофори обладнають джерелами безперебійного живлення з можливістю використання сонячної енергії. Про це у своєму Telegramканалі повідомила секретарка Запорізької міської ради Регіна Харченко.

За словами посадовиці, джерела безперебійного живлення забезпечать роботу світлофорів і під час відключень світла, і у вечірній час, адже для їхнього функціонування використовуватиметься сонячна енергія.

Поки у Запоріжжі сонячними батареями обладнані два світлофори: на перетині проспекту Соборного та вулиці Української, а також на перетині вулиць Української та Поштової. Локації для встановлення акумуляторів визначаються спільно з Нацполіцією та обласною владою.

«Це дуже актуальне питання для безпеки водіїв і пішоходів Запоріжжя. Особливо в умовах, коли відключено вуличне освітлення. Задля того, щоб забезпечити світлом наші з вами квартири та будинки», — написала Регіна Харченко.

Також вона зазначила, що в майбутньому міськрада планує обладнати джерелами безперебійного живлення ще 22 світлофори. Роботи з встановлення пристроїв проводить «Запоріжміськсвітло», кошти на це йдуть з міського бюджету.

Коментарі

Варте уваги ПОВ'ЯЗАНІ
Рекомендовано Вам