НовиниНа вулицях Запоріжжя стане більше пожежних гідрантів

На вулицях Запоріжжя стане більше пожежних гідрантів

-

На вулицях Запоріжжя стане більше пожежних гідрантів

Вже цього тижня на вулицях Запоріжжя збільшиться кількість пожежних гідрантів.

У пресслужбі КП «Водоканал» повідомили, що ТОВ «Торговий дім “ІНВАР”» безкоштовно надало місту 104 пожежні гідранти з комплектами підключення. Це дозволить провести часткову заміну застарілих підземних гідрантів на сучасні наземні.

«Однією з ключових переваг наземних гідрантів є їх доступність для оперативного використання рятувальниками, що важливо в умовах міського середовища та під час воєнних дій, коли швидкий доступ є критичним фактором для ефективної реакції на небезпеку. Ці заходи не лише спрямовані на мінімізацію наслідків військових дій, але й підвищують загальний рівень пожежної безпеки мешканців Запоріжжя», — йдеться у повідомленні КП «Водоканал».

Там додали, що гідранти біля житлових будинків та соціально важливих об’єктів міста (наприклад, поблизу лікарень, навчальних закладів, «Пунктів незламності») почнуть встановлювати вже цього тижня.

Довідка. На початку 2023 року ТОВ «Торговий дім “ІНВАР”» надав «Водоканалу» безоплатну допомогу у вигляді 100 наземних пожежних гідрантів, вартість яких оцінюється у 5 млн гривень. Всі ці гідранти були встановлені у різних районах Запоріжжя. Тепер же їх кількість подвоїться.

Коментарі

Варте уваги ПОВ'ЯЗАНІ
Рекомендовано Вам