Новини«Укрзалізниця» створила спеціальний резерв квитків для військових і їхніх...

«Укрзалізниця» створила спеціальний резерв квитків для військових і їхніх родин

-

«Укрзалізниця» створила спеціальний резерв квитків для військових і їхніх родин

«Укрзалізниця» анонсувала створення резерву квитків для військовослужбовців. Це, стверджують у компанії, має забезпечити захисникам і захисницям можливість безперешкодно подорожувати країною за спеціальною програмою.

Цю інформацію також підтвердив Генштаб ЗСУ, зазначивши, що така ініціатива значно полегшить перевезення військових у разі термінових потреб. За даними відомства, понад 500 військовослужбовців щодня отримують можливість користуватися резервованими місцями на потягах.

Резерв діє на певний перелік поїздів, які курсують з та до прифронтових міст. Цей перелік постійно оновлюється, щоб забезпечити максимальну гнучкість у відповідь на змінювані потреби.

Так, запровадження цієї послуги дозволяє оперативно реагувати на випадки:

  • коли командир надає відпустку, а квитки на поїзд відсутні;
  • коли військовим потрібно терміново повернутися до підрозділу.

Окрім того, резерв доступний для родичів військовослужбовців, які подорожують до шпиталів, щоб відвідати близьких.

Забронювати резервні квитки на поїзди можна на сайті «Укрзалізниці».  У разі, якщо потрібного напрямку не виявляється в системі, військові можуть звернутися за спеціальним номером гарячої лінії: 0-800-503-222.

«Ця ініціатива є важливим кроком у підтримці військових та їхніх родин, забезпечуючи комфорт і зручність у складних умовах», — підсумували у пресслужбі «Укрзалізниці».

Коментарі

Варте уваги ПОВ'ЯЗАНІ
Рекомендовано Вам