НовиниВ Україні зросла вартість оформлення паспортних документів: актуальні ціни

В Україні зросла вартість оформлення паспортних документів: актуальні ціни

-

В Україні зросла вартість оформлення паспортних документів: актуальні ціни

Відсьогодні в Україні змінюється вартість оформлення паспортів, водійських посвідчень та інших документів. Про це йдеться у повідомленні державного підприємства «Паспортний сервіс».

Тариф на пакет сервісних послуг «Стандарт» із 7 жовтня зміниться наступним чином:

  • оформлення громадянам України паспортних документів тепер коштуватиме 650 гривень;
  • оформлення іноземцям та особам без громадянства документів міграційного характеру – 1250 гривень;
  • обмін посвідчення водія – 950 гривень;
  • обмін свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу – 950 гривень.
  • проставлення апостиля – 650 гривень.

«Фахівці Центрів обслуговування громадян “Паспортний сервіс” надають консультації онлайн та у телефонному режимі. Якщо у вас є питання щодо сервісних послуг – напишіть у приватні повідомлення на офіційних сторінках у Facebook та Instagram або зателефонуйте до контактного центру за номером +38(044)-597-87-77», — зазначили у пресслужбі «Паспортного сервісу».

До 7 жовтня 2024 року перше оформлення ID-картки (по досягненню 14-річного віку) коштувало 540 гривень. Обмін паспорта зразка 1994 року на ID-картку – 990 гривень (у звичайному порядку) та 1360 гривень (у терміновому), вартість обміну ID-картки так само становила 990 гривень (у звичайному порядку) та 1360 гривень (у терміновому).

А от, щоб обміняти посвідчення водія, потрібно було заплатити 800 гривень. Та найбільше здорожчало проставлення апостиля (спеціальний штамп, що засвідчує дійсність підписів, статусу осіб, печаток і робить ці документи чинними в усіх країнах-учасницях Гаазької конвенції – ред.). Попередня вартість послуги – 450 гривень.

Коментарі

Варте уваги ПОВ'ЯЗАНІ
Рекомендовано Вам