НовиниЗапорізьку багатоповерхівку, пошкоджену КАБами, будуть відбудовувати — міськрада

Запорізьку багатоповерхівку, пошкоджену КАБами, будуть відбудовувати — міськрада

-

Запорізьку багатоповерхівку, пошкоджену КАБами, будуть відбудовувати — міськрада

У Запоріжжі відновлюватимуть багатоквартирний будинок, пошкоджений внаслідок російського авіаудару 29 вересня. Вже укладено договір на виконання технічного обстеження. 

«Будинок №67 по вулиці Олександрівській, який постраждав унаслідок нещодавнього російського обстрілу, буде відбудовано. Бажання повернути власні оселі, а не отримати сертифікати на нове житло, висловили й мешканці дому», написала секретарка Запорізької міської ради Регіна Харченко у своєму Telegram.

Під час позачергової сесії міськради, яка відбулася 7 жовтня, депутати внесли зміни до Програми відбудови житлового фонду та передбачили на передпроєктні роботи 50 тисяч гривень.

«Поки що 50 тисяч перерозподіляються з будинку Сталеварів, 16, для початку проєктних робіт. Надалі ми будемо звертатися до ЗОВА щодо виділення нам допомоги для його відновлення. Роботи на Сталеварів, 16 не припиняються, вони продовжуються. Об’єкт на стадії завершення, тому є економія коштів у розмірі 50 тисяч гривень, яку ми перерозподіляємо», — зазначила заступниця директора департаменту з управління житлово-комунальним господарством міської ради Інна Внукова.

Коментарі

Варте уваги ПОВ'ЯЗАНІ
Рекомендовано Вам