НовиниШістдесят дитячих садочків отримали сучасні телевізори

Шістдесят дитячих садочків отримали сучасні телевізори

-

Шістдесят дитячих садочків отримали сучасні телевізори

Депутат Запорізької обласної ради Наталія Кругляк відзвітувала про розподілення депутатського фонду на своїй сторінці у Facebook.

Як зазначила пані Наталія, вона вирішила розподілити кошти порівну між усіма закладам дошкільної освіти на території новоствореного Василівського району. Так, 60 дитячих садочків отримали кошти на придбання сучасного телевізора загальною вартістю 480 000 гривень.

«Чому я вирішила зробити саме так? Я мама. І дітки для мене – це найцінніше та найприємніше, що може бути у нашому житті. Коли моя дитина пішла до садочку, я була приємно здивована, що у нашій групі був встановлений телевізор. Викладачі мали змогу проводити діточкам презентації, розвивати в них патріотичне виховання завдяки українським пісням та відео. Але виявилось, що не в кожного садочку є така можливість» – поділилася особистим досвідом Наталія Кругляк.

Депутат впевнена, що створення відповідних умов у дошкільному навчальному закладі – запорука повноцінного розвитку дітей. 

«Мені дуже приємно робити такі подарунки, і я обіцяю, що наступного року не збавлятиму темпів та ще більше працюватиму на благо наших діточок», – запевнила вона.

Коментарі

Варте уваги ПОВ'ЯЗАНІ
Рекомендовано Вам