НовиниУ Запоріжжі консервують фонтани до зими

У Запоріжжі консервують фонтани до зими

-

У Запоріжжі консервують фонтани до зими

У Запоріжжі завершився сезон фонтанів. Робітники КП «Титан» розпочали виводити їх з експлуатації. З них зливають воду, миють чаші, знімають форсунки й насоси, які відправляють на склад до наступного сезону.

Про це повідомляють у Запорізькій міській раді

У Запоріжжі налічується 38 фонтанів. Цілий рік за справною роботою фонтанів стежать фахівці КП «Титан». З понеділка комунальники розпочали виводити їх з експлуатації. Вже демонтовані фонтани в парку Перемоги, а також у Заводському районі. Сьогодні роботи проводилися на площі Поляка.

– Демонтаж відбувається за один день. Демонтується все насосне та електричне обладнання, знімаються форсунки, на цих двох фонтанах їх 108, по 54 на кожному, та насосне обладнання, яке направляється до майстерні на профілактичний ремонт, – розповів майстер служби з експлуатації фонтанів та забезпечення електроустаткування КП «Титан» Юрій Грицаченко.

Після цього на фонтанах на площі Поляка «титанівці» встановлять захисні куполи. Це дозволить зберегти цілісність споруди взимку. Крім того, їх обладнають підсвічуванням, яке в нічний час прикрасить фонтани. Далі співробітники КП «Титан» будуть проводити демонтаж фонтанів на бульварі Шевченка.

Коментарі

Варте уваги ПОВ'ЯЗАНІ
Рекомендовано Вам