НовиниВідкрили додаткові центри вакцинації

Відкрили додаткові центри вакцинації

-

Відкрили додаткові центри вакцинації

Для того щоб створити належні умови для вакцинації містян, міська влада продовжує відкривати нові Центри масової вакцинації. Додатково час роботи Центрів продовжено.

Вже сьогодні розпочнуть працювати ще три таких Центри. Їх відкриють у торгівельних центрах «Епіцентр». О 10:00 розпочне працювати Центр масової вакцинації у «Епіцентрі» на Набережній магістралі (вул. Запорізька, 1В). Об 11:00 – у ТЦ «Епіцентр» на Оріхівському шосе, 27. О 13:00 – у ТЦ «Епіцентр» на Нікопольському шосе, 1E.

Нагадаємо, раніше на цьому тижні запрацювали ще три нових Центри масової вакцинації. Вони розташовані у ТЦ «Амстор» у Хортицькому районі (пр. Інженера Преображенського, 13), у ТЦ «Космос Сіті» у Комунарському районі (вул. Космічна, 119) та по вул. Товариській, 39 (тепер він розташований праворуч від магазину «ТОРРО», у медичному центрі «Лікарська косметика» (за ТЦ «Континент»).

Також продовжують працювати інші Центри масової вакцинації у торговельних центрах Запоріжжя – ТЦ «City Mall» (вул. Запорізька, 1б); ТРЦ «ПАЛЬМІРА PLAZA» (пр. Соборний, 92) та ТЦ «Амстор» (вул. Перемоги, 64).

Зазначимо, всі вказані вище Центри масової вакцинації працюватимуть тепер з 8:00 до 20:00. Відкриті раніше працюватимуть так вже завтра. Три нових, після відкриття, також перейдуть на такий графік роботи.

Коментарі

Варте уваги ПОВ'ЯЗАНІ
Рекомендовано Вам