НовиниЗапорізька міськрада розірве договори з перевізниками, які влаштували бойкот

Запорізька міськрада розірве договори з перевізниками, які влаштували бойкот

-

Запорізька міськрада розірве договори з перевізниками, які влаштували бойкот

Запорізька міськрада розірве договори із маршрутними перевізниками, які 20 травня влаштували бойкот і не вийшли вранці на роботу.

Нагадаємо, 20 травня tovku/”>приватні перевізники масово не виїхали на маршрути. Протягом дня з’ясувалися обставини та які саме з перевізників не вийшли на маршрути, повідомив виконувач обов’язків мера Запоріжжя Анатолій Куртев.

Через саботаж зупинилося обслуговування наступних маршрутів: №№ 1, 5, 5а, 9, 11, 20,. 37, 46, 80, 81 та 85. Загалом на роботу не виїхали 58 маршруток.

“Після того, як нам стало відомо про цю ситуацію, через деякий час обслуговування вищезгаданих маршрутів було відновлено. Ми розуміємо, що це була повністю зрежисована акція. Більше того, нам відомо, що ще два підприємства-перевізники напередодні отримували погрози, а невідомі намагалися заблокувати їхню роботу”, – розповів Куртев.

За його словами, міське управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку вже отримало доручення підготувати документи на розірвання контрактів із фірмами-перевізниками, які саботували сьогодні роботу: “Альянс-Авто”, “Юністар-Авто”, “Запорізькі автомобільні лінії” та “Профтаксі” -1″.

Коментарі

Варте уваги ПОВ'ЯЗАНІ
Рекомендовано Вам