НовиниУ Запоріжжі повідомляють про масові «мінування» адмінбудівель — Нацполіція

У Запоріжжі повідомляють про масові «мінування» адмінбудівель — Нацполіція

-

У Запоріжжі повідомляють про масові «мінування» адмінбудівель — Нацполіція

Сьогодні, 14 жовтня, до поліції Запорізької області надійшло понад 30 повідомлень про замінування різних підприємств та установ.

Наразі правоохоронці проводять перевірки на об’єктах, щодо яких надійшли анонімні повідомлення про замінування, повідомляють у пресслужбі ГУ Національної поліції Запорізької області.

Зазначимо, про масові «мінування» повідомляють не тільки в Запоріжжі, але й в інших містах України.

«РБК-Україна», посилаючись на власні джерела у поліції, пише, що вибухівку шукають у школах, міськрадах, будівлі Мінкульту, приміщенні Вищої ради правосуддя та інших установах. Нині відомо про випадки «мінування» у Києві, Львові, Івано-Франківську, Запоріжжі, також подібні повідомлення надходили і до поліціянтів Чернігівщини, Сумщини та Житомирщини.

«Національна поліція України вже не перший рік стикається з такого роду повідомленнями, напрацьований відповідний алгоритм реагування на такі події. Не виключено, що у такий спосіб ворог намагається дестабілізувати ситуацію у регіонах нашої держави, тож застосовує для цього інформаційно-психологічні спецоперації. Сил і засобів поліції вистачає, аби перевірити кожен об’єкт. На місцях працюють профільні служби», — додають у Нацполіції.

Громадян закликають бути уважними та не панікувати. 

Коментарі

Варте уваги ПОВ'ЯЗАНІ
Рекомендовано Вам