НовиниРакетний удар РФ по Києву: кількість загиблих зросла до...

Ракетний удар РФ по Києву: кількість загиблих зросла до 34, пошкоджено 129 будівель

-

Ракетний удар РФ по Києву: кількість загиблих зросла до 34, пошкоджено 129 будівель

У Києві завершили аварійно-рятувальні та відновлювальні роботи після російської ракетної атаки 8 липня. Внаслідок обстрілу загинуло 34 людини, ще 121 – постраждала. Про це повідомили в пресслужбі Київської міської державної адміністрації.

«У столиці завершили аварійно-рятувальні роботи після масованої ракетної атаки 8 липня. На жаль, внаслідок ворожого обстрілу по цивільній інфраструктурі міста загинули 34 людини, з них – 5 дітей. Зокрема, в лікарні “Охматдит” загинули 2 особи, у житловому будинку на вул. Володимира Сальського – 14 осіб, з них – 5 дітей, у бізнес-центрі “Домініон” – 7 осіб, у клініці “Адоніс” – 9. Неподалік від станції метро “Лук’янівська” загинули 2 особи», — йдеться в повідомленні КМВА.

Загалом внаслідок атаки на столицю пошкоджено чи зруйновано 129 будівель, ліквідовано 11 пожеж на площі 3380 квадратних метрів.

«Нагадаємо, у трьох районах столиці працюють штаби допомоги. У них постраждалі можуть написати заяви на одноразову матеріальну допомогу», — додали у держадміністрації.

Штаби допомоги знаходяться за адресами:

  • Солом’янський район – спеціалізована школа № 64 (вул. Ушинського, 3);
  • Шевченківський район – школа І-III ступенів № 169 (вул. Володимира Сальського, 2);
  • Голосіївський район – школа І-III ступенів № 186 (вул. Зої Бутенко, 8).
Коментарі

Варте уваги ПОВ'ЯЗАНІ
Рекомендовано Вам